Allergenen
Heeft u een voedselallergie? Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te weten wat u eet. Daarom staan wij altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden over de ingrediënten van onze gerechten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen—ons team helpt u graag, zodat u met een gerust gevoel van onze producten kunt genieten. Uw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit.
Voorgerechten
Fijn gekruide kleine garnalen op zacht brood, een heel speciaal voorgerecht.
Kippenvleugels, gemarineerd in pittige Indiase kruiden en gegrild in de tandoori-kleioven.
Romige, volle soep. Met linzen, rijst, koriander, knoflook en citroen. (Kan ook vegan met soya room)
Medium pittige soep uit Zuid-India, een combinatie van linzen, citroensap en koriander. (Kan ook vegan met soya room)
Gebakken balletjes ui met koriander, paprika, kikkererwtenmeel en verse kruiden. Een traditioneel vegetarisch gerecht.
Vegetarische gerechten
De vegetarische keuken van India is alom bekend. Veel Indiërs zijn vegetariër en de vegetarische keuken is daarom zeer uitgebreid. Deze gerechten worden geserveerd met basmatirijst. Nan kunt u extra bij bestellen.
Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten, rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room (kan ook vegan)
Een lekker zoet gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room.
Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en bladspinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden.
Diverse groenten, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.
Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten gekruid met paprika, gember en verse koriander.
Diverse groenten, bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.
Zoete currys
Net zo als in het noorden van India worden er ook veel zoete currys gegeten. Deze zijn lekker te combineren met bevoorbeeld een pittig gerecht of als u niet zo van pittig bent zijn de zoete currys een goeie keuze. Deze gerechten worden geserveerd met basmatirijst. Nan kunt u extra bij bestellen.
Een combinatie van kipfilet uit de kleioven in een heerlijke curry met vruchten, rozijnen, kokos en room.
Kipfilet, gegrild uit de tandoori oven in een zoete saus met kokos, rozijnen en amandelen.
Een overheerlijke milde curry. Gemarineerde kip, eerst gegrild in de tandoori-kleioven, daarna bereid met rozijnen, kokos en room.
Kip en lams curry gerechten
Net zo als in het noorden van India worden er ook veel zoete currys gegeten. Deze zijn lekker te combineren met bevoorbeeld een pittig gerecht of als u niet zo van pittig bent zijn de zoete currys een goeie keuze. Deze gerechten worden geserveerd met basmatirijst. Nan kunt u extra bij bestellen.
Kip of lam + €1,00
Het vlees wordt bereid met een balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander.
Kip of lam + €1,00
Mals vlees, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.
Kip of lam + €1,00
Een bijzondere combinatie van zachte stukjes vlees en bladspinazie, bereid met knoflook, gember, citroensap en verse kruiden.
Kip of lam + €1,00
Een medium gerecht, bereid met verse tomaat, paprika en Indiase kruiden.
Kip of lam + €1,00
Heerlijk zacht vlees in een curry saus. Afgemaakt met heel fijne knoflook en verse tomaten.
Kip of lam + €1,00
Mals vlees bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.
Kip of lam + €1,00
Dit vlees gerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijk deel van India. Mals vlees bereid met heel fijn gemalen chili, citroensap, gember, knoflook en verse koriander.
Vis en Biryanis
De vis gerechten worden geserveerd met basmatirijst. Nan kunt u extra bij bestellen.
De grote garnalen worden eerst gegrild in de tandoori-oven Daarna bereid met speciale verse specerijen, balti pasta, champignons en verse koriander.
Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden. Lekker kruidig.
Een overheerlijke vegetarische biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een speciale vegetarische biryani. Een combinatie van rijst, diverse vruchten, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een combinatie van rijst, malse gegrilde kipfilet. bereid met paprika, verse koriander,rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een verrassende combinatie van kleine garnalen, rijst, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Tandoori gerechten
De tandoori-oven, in India “tandoor” genoemd, is gemaakt van klei en heeft een kegelvorm als een bijenkorf. Hij wordt gestookt met houtskool en bereikt erg hoge temperaturen. Hierdoor is het vlees, dat aan een spies geregen wordt heel snel gaar Nan kunt u extra bijbestellen.
Een traditioneel en beroemd Indiaas gerecht, heerlijk malse kippenboutjes, gemarineerd en gegrild in de tandoori-kleioven.
Bijgerechten & Nan brood
In India wordt veel rijst gegeten en men kent dan ook veel variatie op gewone witte rijst. Een heerlijk gerecht van Basmati rijst met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en verse kruiden.
Een frisse salade met ijsbergsla, tomaten, komkommer en mintsaus.
Een frisse salade met zelfgemaakte Indiase kaas, ijsbergsla,tomaten en komkommer.
Fijn gesneden champignons met uien, paprika, verse koriander in een kruidenmengsel.
Een combinatie van diverse groenten, licht gekruid met paprika, uien, en verse koriander.
Een heerlijk bijgerecht. Een combinatie van aardappelen en bladspinazie, licht gekruid en afgemaakt met fijne knoflook en citroensap.
Een combinatie van linzen, bereid met gember, ui, fijngesneden knoflook en verse koriander.
Dranken
(Zwarte thee met kaneel, laurier, gember en kardamom en mogelijk met of zonder melk)